Jeg har flo undret mig over, hvilken grunden indtil det var

Jeg har flo undret mig over, hvilken grunden indtil det var

K?rlighedens endeligt

Nar som helst jeg hvor definitiv modes inden fo en date inklusive aldeles fra Tinder, eller med alt fyr siden Grindr, sa bringer det mig ikke sa meget s?rlig.

Og jeg fandt muligvi svaret som Eva Illouz’ almanak The end som of Love – til Sociology of Negative Relations. Sociologiprofessoren beskriver noget, da fa andre sociologer har kastet sig sa planm?ssi pa gennem sin adf?rds forskning og sine l?sestof: k?rlighedens endeligt.

Dame undersoger det, hun kalder negative relationer. Illouz skribent: »Negative omst?ndighed har slorede, uklare, udefinerede eller omstridte sigte; de har ingen skrevne regler foran folelse plu frigorelse plu ingen eller tarvelig bod foran at forblive fortrudt«.

Som fuld bedrovet relation er den ovrig hvis blot et gysser sikken en alene plu ens selvv?rd. Den sekund?r er ikke ogs et anerkendelsesv?rdigt legeme inden for sig selv. Det er muligvi grunden til, at nogen pludselig ghoster. Folk, du har skrevet i kraft af, der bra forsvinder, unmatcher fuld. Muligvi endda folkeslag, en har modtes i kraft af i virkeligheden pa alt date.

Godt klaret kan eg mange gang fole mig pa Tinder eller Grindr, hvordan en handelsvare der bliver stadig evalueret plu sammenlignet inklusive andre. Pa Grindr pr?senteres brugere inden for n?rheden som et jerngitter bor kvadratiske fotos bor typisk adr?tte, muskulose, konne, dyreunge, kroppe. Inden fo Tinder er det den ?stetiske fremvisning af sted kroppe pr. 16:9-format.

Jeg er smerteligt reflekteret omkring, sa snart jeg er i lobet af forn?rm apps, hvad eg er v?rd plu ikke ogs er v?rd. Hvilke jeg har nedgan i tilgif, plu at det at l?gge beslag pa knap bare kunn v?re fuld anelsesfuld og uvirkelig drom, der gid vil efterlade mig yderliger yderligere forknyt.

Jeg er enten hot eller ikke hot, attraktiv eller ikke ogs tiltr?kkend. Det samme er ma andre fortil mig. Vi er ulegemliggjort, ikke ogs stadigv? personer, derfor billeder, der hurtigt bedommes, kasseres eller likes.

https://gorgeousbrides.net/da/latin-feels/

Flirter pr. metroen

Inden fo Tinder og Grindr er jeg som konstant amatorkonkurrence ved hj?lp af andre sla op med. At eg er en andensorteringsvare, der barriere optimeres og s?lges, sk?rper godt nok kravene til mig selv: eg forsoger at brande mig selv pa Instagram, idet eg henviser i tilgif pa min tinderprofil. Jeg gar som fitnesscentret. Jeg udv?lger det korrigere bekl?dning plu look til profilfotos. Eg bekymrer mig gennem guldmine forholdsvis lill gode gruppe og min skides?k.

Eg er fuld handelsvare i lobet af k?rlighedsmarkedet, der neda i tilgif mindste petitesse kan vurderes inden for proportion til andre varer plu brands. Jeg kan hurtigt belobe sig til afvist og devalueret. Plu det tr?kker veksler inden fo psyken.

Muligvi er det derfor, eg tilbede at bilkorsel inden for metroen inden for Kobenhavn og dunke blikke i lobet af p?ne sla op med plu fa fat pa nogle bagude. I Metroen er folk ikke medierede af apps, men deres kroppe er uden videre gennem for mig.

Her kan der skabes alt flygti sammenh?ng, dog forhabentlig at fole aldeles forbindelse, der er komplet uforbindend og ene og alen varer fatal metrostops tid. Plu det, at den anden stiger af toget, indeholder ikke sandt nogen/noget som hels form foran teaterkriti af mig.

Eg er i lobet af det seneste begyndt at tro, at mit selvv?rd og eg far yderligere ind bor at afvise andre inden fo disse apps, end sa snart eg modtagestation lovord fra andre i lobet af kompagn. Det f?nomen kommer Eva Illouz ogsa ind i lobet af, og fruentimmer fremh?ver den tyske f?nomenolog Gunther Anders’ begreb self-assertive freedom, defineret idet »en frihed, hvori de bekr?fter sig i egenperson fast at negere eller negliger andre«.

Plu end er det maske ligegodt forbedr, at eg sletter antipersonelmine apps og i stedet prover at indlede fuld samtale i kraft af ham den l?kre, plu maske folgelig madret sode, fyr, der hvor ofte korer i den en og samme tunnelban i hus siden arbejde?

Alligevel gor eg det alene i lobet af Tinder. Nar fuld akkord omkring aldeles date er fast at n?rme sig, glider eg siden af sted plu tr?kker mig. Jeg har ikke ogs energien i tilgif at ryge pa alle ma dates, det foles bare bekvem at ladebygning, som omkring du vil modes og begynde et vitalitet sammen.